Sony cdx l450 схема

sony cdx l450 схема
These settings function regardless of the current FM programme/source, CD; the unit switches back to the original source when the bulletin is over. Page 30: Einstellen Der Uhr, Wiedergeben Einer Cd Einstellen der Uhr Die Uhr zeigt die Zeit digital im 24-Stunden- Format an. Indien deze oplossingen niet helpen, raadpleeg dan de dichtstbijzijnde Sony dealer. Page 29: Abnehmen Der Frontplatte Abnehmen der Frontplatte Um einem Diebstahl des Geräts vorzubeugen, kann die Frontplatte abgenommen werden.


Wenn sich das Problem mit diesen Abhilfemaßnahmen nicht beheben läßt, wenden Sie sich an einen Sony-Händler. Der Joystick wird über Tasten und/oder Drehregler bedient. Page 97: Muziekstukken Herhaald Afspelen Display items Bij het veranderen van disc/muziekstuk verschijnt een vooraf opgenomen titel van de nieuwe disc/het nieuwe muziekstuk automatisch. Warning Never use a fuse with an amperage rating exceeding the one supplied with the unit as this could damage the unit. Automatisch zenders opslaan — Best Tuning Memory (BTM) Deze functie selecteert de zenders met de sterkste signalen in de gekozen golfband en slaat ze op in volgorde van frequentie.

Для вашего удобства на этой странице собраны инструкции по эксплуатации автомагнитол, видеорегистраторов и другой автомобильной электроники.Для поиска по этой странице исспользуйте Ctrl+F в вашем браузере. Storing stations automatically — Best Tuning Memory (BTM) The unit selects the stations with the strongest signals within the selected band, and stores them in the order of their frequency. Druk 2 seconden op (SEL) terwijl u het bedieningselement VOL ingedrukt houdt. Formazione di condensa Nei giorni di pioggia o in zone molto umide, è possibile che l’umidità si condensi sulle lenti all’interno del lettore e sul display, impedendo il corretto funzionamento dell’apparecchio. Page 95 Het voorpaneel verwijderen Het voorpaneel van dit toestel kan worden afgenomen ter beveiliging tegen diefstal. Page 107: Overige Informatie Als de zekering vervolgens nogmaals doorbrandt, kan er sprake zijn van een defect in de speler.

Похожие записи: